Particulieren

 

verzekeren sparen2 beleggen kredieten bankieren
verzekeren sparen beleggen kredieten bankieren

U spaart voor uw kinderen, uw droomwagen, een comfortabele oude dag€¦ Maar hoe weet u dat u financieel de juiste keuzes maakt? Zijn de producten waarin u investeert, wel zo goed als de verkoper van de bank u heeft verteld? Of loopt u misschien risico€™s waarvan u zich helemaal niet bewust bent?

Wij zoeken voor u uit welke producten het best aansluiten op uw wensen en verwachtingen. Zo kunt u steeds op beide oren slapen.

Assutron is ook een verzekeringsmakelaar. Dat betekent dat wij met verschillende sterke verzekeraars samenwerken. Specifiek voor uw risico€™s, zoeken wij er de sterkste verzekeringen uit met de beste prijs-kwaliteit.

Ook als het om uw woonkrediet gaat, zijn wij uw partner. Assutron licht voor u niet alleen de hypotheekmarkt door, maar gaat tegelijkertijd op zoek naar de voordeligste schuldsaldoverzekering. Kortom, u krijgt van ons het beste totaalpakket.

Laat uw verzekeringsportefeuille volledig vrijblijvend door ons doorlichten. Of laat ons eens rond tafel zitten om te praten over over onze spaar- en beleggingsmogelijkheden.
terug