Coach in financiële planning & partner in bescherming

We willen uw coach zijn in financiële planning en uw partner in bescherming. Kort samengevat: samen zorgen we ervoor dat u de doelen in uw leven bereikt. Wil u dat ook? Neem ons bij de arm en beslagen gaan we samen op weg…

Wat zijn uw doelen? Wat staat er op dat verlanglijstje van u? Vertrekkende van waar u nu staat, leiden wij u ernaar toe. Met een stevige financiële coaching inzake slimme vermogensopbouw en solide bescherming. We blijven u begeleiden, ook als het pad wat hobbelig wordt, zodat u hindernissen omzeilt en uw doel bereikt.

Want dát, beste klant, geeft ons de grootste voldoening!

Ons team

De medewerkers in ons team zijn niet de eerste de beste. Wij verwachten van hen namelijk: 1. een stevige kennis; 2. een zekere maturiteit en 3. een grote leervaardigheid. Alleen op die manier kunnen wij u financiële coaching op topniveau aanbieden.

Ann Van Leemput
Adviseur verzekeringen
Ann Van Leemput
Adviseur verzekeringen

Ann werkt in ons kantoor sinds 2008. Ze kent dus de kneepjes van het vak om zowel particulieren als ondernemers te begeleiden met hun verzekeringen.

“Bij Assutron worden de dossiers van onze klanten met veel zorg behandeld.  We maken er een punt van om onze beloftes waar te maken.”

“Het werk bij Assutron is gevarieerd en je krijgt veel verantwoordelijkheid. De sfeer onder de collega’s is aangenaam en los.”

Dominique Van Buynder
Onthaal
Dominique Van Buynder
Bestuurder

Dominique verzorgt bij Assutron het onthaal en de algemene administratie sinds 2010.

“Ik ben er fier op dat wij onze klanten professionele begeleiding en een prima klantenservice bieden, aan correcte voorwaarden.”

“Ik hou van de variatie , de contacten met en het zorgen voor de klanten.”

Gunther Stevelinck
Account manager
Gunther Stevelinck
Bestuurder

In 2003 werd Assutron voor Gunther een fulltime passie. Als zaakvoerder is hij bezig met het uitstippelen van de strategie, het samenstellen van een team, het vormgeven van het aanbod en het zorg dragen voor de kwaliteit van de dienstverlening. En dat gebeurt allemaal tussen de gesprekken met onze klanten door.

“We gaan de extra mile voor klanten die op zoek zijn naar een partner in goede en slechte tijden. Onze samenwerking vergt een wederzijds engagement. Wie tot onze doelgroep behoort, moet zich geliefd voelen.”

“Ik mag voor onze klanten de architect zijn van hun financieel dossier. Zij vertellen hun dromen, en ik maak het ontwerp wat resulteert in een concreet plan.”

Hilde Van Assche
Adviseur verzekeringen
Hilde Van Assche
Bestuurder

Aan boord bij Assutron sinds 2009, als dossierbeheerder en mede-zaakvoerder.

“Ik heb heel veel contact met klanten, telefonisch, ter plaatse of op kantoor. Zowel voor het onderschrijven van polissen als bij schades. Ik onderhandel ook met maatschappijen over tarieven en ik bemiddel bij schadegevallen.”

Matthias De Geest
Adviseur verzekeringen
Matthias De Geest
Teamleader

Matthias is bij Assutron aan de slag sinds 2012. Hij is uw specialist voor alles wat te maken heeft met maandelijks sparen, fiscale vermogensopbouw en bescherming bij overlijden en invaliditeit.

“Wij zijn meer dan een verzekeringsmakelaar: we zijn een partner die de klant helpt zijn doelen te bereiken en zich te beschermen bij de risico’s op deze weg. Wij doen dit met vrije keuze van maatschappij en kunnen daardoor altijd het beste voorstel op maat van de klant uitwerken.”

“Bij Assutron krijg je de vrijheid om zelfstandig te werken zodat elk dossier een apart verhaal is en je nooit in routine vervalt.”

Rose Trauwaen
Adviseur bank
Rose Trauwaen
Adviseur bank

Rose werkt bij Assutron sinds 2012. Zij is uw aanspreekpunt voor alle bankactiviteiten en vergemakkelijkt uw dagelijks bankieren met persoonlijke oplossingen.

“Wij knokken voor onze klanten. Want zonder hen kan Assutron niet bestaan en niet groeien.”

“Ik vind het belangrijk om elke dag met plezier naar het werk te komen en dat is bij Assutron zeker het geval. We kunnen zelfstandig en met een team van leuke collega’s in een aangename omgeving werken aan de doelstellingen van Assutron.”

Tanja Vandermeulen
Adviseur kredieten
Tanja Vandermeulen
Office manager

Tanja is onze collega sinds april 2009. Zij behandelt uw kredietaanvragen. Als rechterhand van Gunther is ze ook onze IT-coördinator en verder doet ze de boekhouding van Assutron.

“Assutron is geen gewone makelaar maar een coach. Wij denken mee met onze klanten om hun plannen te realiseren.”

“Bij Assutron werk ik dicht bij huis, in een heel mooi kantoor met een familiale sfeer. Ik krijg er de vrijheid en verantwoordelijkheid om mijn job in te vullen zoals ik het zelf zie.”

Valerie De Cauwer
Adviseur verzekeringen
Valerie De Cauwer
Adviseur verzekeringen

Valerie is de nieuwste aanwinst voor ons kantoor. Zij neemt de verzekeringen voor kmo’s onder haar vleugels.

“De klanten staan bij ons centraal en er wordt ook veel aandacht besteed aan een goede groepssfeer.”

“Assutron is zeer dynamisch. Ze stellen zichzelf regelmatig in vraag om voortdurend de werking en de klantenservice te verbeteren.”

Johan De Mul
Schadebeheerder
Johan De Mul
Schadebeheerder
Rebecca Van Hul
Adviseur verzekeringen
Rebecca Van Hul
Beheerder verzekeringen

Wil u zelf een sterke schakel worden in onze ketting?
Hier zijn onze openstaande vacatures.

Vacature Adviseur Verzekeringen Vacature Adviseur Beleggingen en Vermogensopbouw

Aarzel zeker ook niet om spontaan te solliciteren

Spontane sollicatie