Coach in financiële planning & partner in bescherming

We willen uw coach zijn in financiële planning en uw partner in bescherming. Kort samengevat: samen zorgen we ervoor dat u de doelen in uw leven bereikt. Wil u dat ook? Neem ons bij de arm en beslagen gaan we samen op weg…

Wat zijn uw doelen? Wat staat er op dat verlanglijstje van u? Vertrekkende van waar u nu staat, leiden wij u ernaar toe. Met een stevige financiële coaching inzake slimme vermogensopbouw en solide bescherming. We blijven u begeleiden, ook als het pad wat hobbelig wordt, zodat u hindernissen omzeilt en uw doel bereikt.

Want dát, beste klant, geeft ons de grootste voldoening!

Ons team

De medewerkers in ons team zijn niet de eerste de beste. Wij verwachten van hen namelijk: 1. een stevige kennis; 2. een zekere maturiteit en 3. een grote leervaardigheid. Alleen op die manier kunnen wij u financiële coaching op topniveau aanbieden.

Ann Van Leemput
Adviseur verzekeringen
Ann Van Leemput
Adviseur verzekeringen

Ann beheert sinds 2008 de verzekeringsdossiers van onze bedrijvenklanten en particuliere verzekerden. Ze houdt ervan om ingewikkelde zaken op een duidelijke manier uit te leggen, en dat komt natuurlijk goed van pas.

“Met klanten maak ik graag duidelijke afspraken en gemaakte beloftes kom ik na. Dat hoort volgens mij bij een goede klantenservice.”

“Bij Assutron wordt rekening gehouden met je wensen en competenties. Tegelijk word je ook aangemoedigd om te blijven leren. En dat alles in een heel gemoedelijke sfeer.”

Dominique Van Buynder
Onthaal
Dominique Van Buynder
Bestuurder

Dominique verzorgt bij Assutron het onthaal en de algemene administratie sinds 2010.

“Ik ben er fier op dat wij onze klanten professionele begeleiding en een prima klantenservice bieden, aan correcte voorwaarden.”

“Ik hou van de variatie , de contacten met en het zorgen voor de klanten.”

Gunther Stevelinck
Account manager
Gunther Stevelinck
Bestuurder

In 2003 werd Assutron voor Gunther een fulltime passie. Als zaakvoerder is hij bezig met het uitstippelen van de strategie, het samenstellen van een team, het vormgeven van het aanbod en het zorg dragen voor de kwaliteit van de dienstverlening. En dat gebeurt allemaal tussen de gesprekken met onze klanten door.

“We gaan de extra mile voor klanten die op zoek zijn naar een partner in goede en slechte tijden. Onze samenwerking vergt een wederzijds engagement. Wie tot onze doelgroep behoort, moet zich geliefd voelen.”

“Ik mag voor onze klanten de architect zijn van hun financieel dossier. Zij vertellen hun dromen, en ik maak het ontwerp wat resulteert in een concreet plan.”

Hilde Van Assche
Adviseur verzekeringen
Hilde Van Assche
Bestuurder

Aan boord bij Assutron sinds 2009, als dossierbeheerder en mede-zaakvoerder.

“Ik heb heel veel contact met klanten, telefonisch, ter plaatse of op kantoor. Zowel voor het onderschrijven van polissen als bij schades. Ik onderhandel ook met maatschappijen over tarieven en ik bemiddel bij schadegevallen.”

Matthias De Geest
Teamleader finance
Matthias De Geest
Teamleader finance

Matthias werkt sinds 2012 bij ons. Hij helpt zelfstandigen met fiscale vermogensopbouw en gezinsbescherming, in combinatie met vrij sparen en beleggen. In zijn vrije tijd vind je Matthias op een padelbaan, achter de kookpotten of op restaurant.

“Ik zet in mijn werk de klant centraal door persoonlijke service te bieden, kort op de bal te spelen en te adviseren op basis van eerlijke en open communicatie.”

“Zelfstandig mogen werken, maar met voldoende begeleiding: dat kan bij Assutron. Ik apprecieer hier ook de afwisseling in de job en mijn leuke collega’s.”

Rose Trauwaen
Adviseur bank & assistent levensverzekeringen
Rose Trauwaen
Adviseur bank & assistent levensverzekeringen

Rose werkt sinds 2012 in ons kantoor. Haar motto luidt: “Plezier in je werk leidt tot perfectie in je werk.”

“Ik vind het belangrijk om klanten goed te informeren, te adviseren en hen te helpen om hun plannen te realiseren. Voor mij is dat de definitie van goede klantenservice, en iets waar we bij Assutron heel erg achter staan.”

“Ik hou ervan om klanten te helpen, want dat brengt veel variatie in mijn werk. En ik krijg veel verantwoordelijkheid. Bovendien heb ik een aangename werkplek en een team met leuke collega’s rondom mij.”

Tanja Vandermeulen
Adviseur kredieten & office manager
Tanja Vandermeulen
Adviseur kredieten & office manager

Tanja zit sinds 2009 in ons team en is een veelzijdige duizendpoot. Ook in haar vrije tijd is ze graag bezig met haar gezin en haar huisdieren. Ze is actief op sociale media en houdt van offline en online shoppen. Aquagym zou ze graag opnieuw opstarten. “Geef iedere dag het beste van jezelf” en “stilstaan is achteruitgaan”, zijn de belangrijkste levensmotto’s van Tanja.

“Klanten moet je behandelen zoals je zelf behandeld wil worden. Ik wil hen een fijn gevoel geven door te zorgen voor een oplossing waar ze zich echt goed bij voelen. En door hen bij te staan waar nodig. Wederzijds vertrouwen is daarbij heel belangrijk. Die klantencontacten, fysiek en aan de telefoon, geven me energie. Het is ook nooit bandwerk, maar net heel veelzijdig. En ik leer nog elke dag bij.”

“Bij Assutron werk ik dicht bij huis. Niet in een somber, grijs kantoor, maar in een heel mooi gebouw met een familiale sfeer. Ik heb fijne collega’s en iedereen is gelijkwaardig in het team.”

Valerie De Cauwer
Teamleader en Adviseur verzekeringen
Valerie De Cauwer
Teamleader en Adviseur verzekeringen

Valerie leidt sinds 2020 het verzekeringsteam in goede banen. Ze houdt van de afwisseling en het contact met de klanten. Als Valerie niet aan het werk is, zijn haar favoriete bezigheden wandelen, koken en gezellig afspreken met vrienden en familie.

“De klant staat centraal, wordt vaak gezegd. Voor mij betekent dat heel concreet: zo veel mogelijk zorgen en taken wegnemen bij de klant, voorstellen op maat maken en altijd net dat tikkeltje meer doen dan wat er wordt verwacht.”

“Bij Assutron werken vind ik fijn omwille van de goede groepssfeer en het mooie kantoor.”

Johan De Mul
Schadebeheerder
Johan De Mul
Schadebeheerder

Sinds 2021 beheert Johan de schadedossiers van onze particuliere en bedrijvenklanten. En hij maakt er een erezaak van om dat op een vlotte en correcte manier te doen.

“Schades regelen betekent dat je eerst en vooral goed luistert naar de noden van de klant, zodat je hem goed kan begeleiden. Elke situatie is anders en vraagt dus om een andere aanpak. Die afwisseling maakt mijn job boeiend.”

“Verder werk ik graag bij Assutron omwille van de goede sfeer onder collega’s.”

Rebecca Van Hul
Adviseur verzekeringen
Rebecca Van Hul
Adviseur verzekeringen

Rebecca werkte al acht jaar in de verzekeringssector voor ze in 2022 de overstap naar ons team maakte. Haar taak bestaat erin klantencontacten te onderhouden en advies te geven aan zelfstandigen en ondernemingen. Rebecca komt vaak met de fiets naar kantoor en ook in haar vrije tijd legt ze heel wat kilometers af op de koersfiets of de mountainbike. Voor de rest probeert ze zo veel mogelijk te genieten van de kleine dingen in het leven.

“Ik vind het belangrijk dat klanten goed geïnformeerd en geadviseerd worden, maar uiteindelijk zelf kiezen voor welke risico’s zij zich willen indekken. Daarom zit ik regelmatig met hen samen om hun dossier door te nemen en te optimaliseren. Dat persoonlijke aspect zorgt ervoor dat klanten weten bij wie ze terechtkunnen met een vraag of een probleem. Ikzelf vind die contacten ook heel fijn. Het geeft mij voldoening om in mensentaal uit te leggen waarvoor de klant verzekerd is. Iedere klant heeft een ander verhaal en dat zorgt voor veel afwisseling.”

“Het is fijn dat mijn manier van werken mooi aansluit bij de professionele, maar tegelijk persoonlijke aanpak van Assutron. Ook de goede sfeer onder collega’s is een troef. Daar zitten de afterworks en personeelsfeestjes zeker voor iets tussen.”

Wil u zelf een sterke schakel worden in onze ketting?
Hier zijn onze openstaande vacatures.

Vacature Adviseur Verzekeringen Vacarute Adviseur Beleggingen en Vermogensopbouw Vacature Assistent Verzekeringen Vacature Adviseur Bank

Aarzel zeker ook niet om spontaan te solliciteren

Spontane sollicatie