Coaching richting het verwezenlijken van uw doelen

Uw doelen als een ondernemer of vrijeberoeper overlappen wellicht sterk met de plannen die u koestert voor uw gezin. Dat sterke raakvlak tussen zaak en privé neemt Assutron – zelf een zelfstandig ondernemer – mee in zijn 4-stappencoaching richting het verwezenlijken van uw doelen. Here we go!

 

Ondernemer / Vrijeberoeper

1
Uw plannen inventariseren

Waar wil u over x aantal jaren staan als ondernemer of vrijeberoeper? Ziet u uw zelfstandige activiteit snel groeien of wil u vooral rendabel blijven. Misschien bent u bezig met de omvorming naar een vennootschap of de overdracht op termijn. Wij helpen u om uw plannen in een draaiboek te gieten.

2
Uw financiële situatie monitoren

Hoe staat uw zaak of praktijk er vandaag voor qua kredieten, beleggingen, fiscaliteit en onroerend goed? Welk loon keert u zichzelf uit? Hoe groot is de impact op uw budget wanneer u arbeidsongeschikt wordt, geen huurinkomsten hebt en leningen moet aflossen (er wordt snel een veel dieper gat in uw inkomsten geslagen dan de meeste ondernemers denken!). Wat als u aansprakelijk gesteld wordt? U krijgt van ons een heldere swot-analyse van uw huidige financiële situatie.

3
Uw plan van aanpak uitzetten

Om uw doelen als ondernemer en privépersoon te bereiken, heeft uw vermogen nood aan groei en bescherming tegelijk. De groei verwezenlijken we via sparen en beleggen, risico’s dekken we af met de juiste verzekeringen. U stippelt met onze coaching een financiële roadmap uit, die rekening houdt met uw risicoappetijt, de liquide middelen die u denkt nodig te hebben en de timing waarop u de doelen voor uw zaak wil bereiken.

4
Uw financiële aanpak finetunen

Ondernemen betekent dat u vaak snel moet schakelen om in te spelen op hindernissen en opportuniteiten. Dat kan ook een impact hebben op uw spaar-, beleggings- en verzekeringsoplossingen. Wij denken met u mee voor een strakke opvolging en bijsturing van uw financiële aanpak.

Lees verder als u ook uw doelen wil bereiken

privé

met uw vennootschap