Rebecca Van Hul

Adviseur verzekeringen

Rebecca werkte al acht jaar in de verzekeringssector voor ze in 2022 de overstap naar ons team maakte. Haar taak bestaat erin klantencontacten te onderhouden en advies te geven aan zelfstandigen en ondernemingen. Rebecca komt vaak met de fiets naar kantoor en ook in haar vrije tijd legt ze heel wat kilometers af op de koersfiets of de mountainbike. Voor de rest probeert ze zo veel mogelijk te genieten van de kleine dingen in het leven.

“Ik vind het belangrijk dat klanten goed geïnformeerd en geadviseerd worden, maar uiteindelijk zelf kiezen voor welke risico’s zij zich willen indekken. Daarom zit ik regelmatig met hen samen om hun dossier door te nemen en te optimaliseren. Dat persoonlijke aspect zorgt ervoor dat klanten weten bij wie ze terechtkunnen met een vraag of een probleem. Ikzelf vind die contacten ook heel fijn. Het geeft mij voldoening om in mensentaal uit te leggen waarvoor de klant verzekerd is. Iedere klant heeft een ander verhaal en dat zorgt voor veel afwisseling.”

“Het is fijn dat mijn manier van werken mooi aansluit bij de professionele, maar tegelijk persoonlijke aanpak van Assutron. Ook de goede sfeer onder collega’s is een troef. Daar zitten de afterworks en personeelsfeestjes zeker voor iets tussen.”

Contacteer Rebecca