5

Uw verzekeringen bij Assutron

3 goede redenen
om ons als uw verzekeringsmakelaar te kiezen

1.    U krijgt de allerbeste dekking

Assutron is uw partner in bescherming. Wij helpen u bij het vinden van verzekeringen die het best beschermen wat u aan het opbouwen bent. Daarvoor gaan we heel grondig tewerk.  

We nemen onze tijd om uw plannen, dromen en de weg ernaartoe in kaart te brengen. Met onze eigen verzekeringsdiagnose analyseren we uw huidige dekkingen en risico’s. Daarvoor zoeken we dan gepaste oplossingen bij verschillende verzekeraars. Doordat we niet gebonden zijn aan specifieke partners, kunnen we vrij de markt verkennen en u de beste oplossingen aanbieden. Zo zorgen we ervoor dat uw verzekeringen uw privésituatie en zakelijke belangen perfect afdekken.

2.    Online beschikbaar, maar ook en vooral een zeer persoonlijke service

U kan via onze website heel gemakkelijk uw verzekeringen raadplegen. Dat is handig als u bijvoorbeeld wilt weten of uw hospitalisatieverzekering een eenpersoonskamer dekt en of uw rechtsbijstandspolis tussenkomt bij een discussie met een leverancier.

Maar heeft u schade en vindt u het geruststellender om gauw even te bellen? Of hebt u een vraag over uw verzekeringen? Dan kan u rekenen op onze zeer persoonlijke service. We ontvangen u heel graag bij ons op kantoor voor een koffie en een goed gesprek. Of we komen langs bij u thuis of in uw bedrijf.

Wij zijn een regionale verzekeringsmakelaar, met veel voeling voor wat er leeft bij onze klanten. We vinden het ook belangrijk om goed uit te leggen waarom u voor een bepaalde verzekering zou moeten kiezen. En dat gaat nog altijd het best bij een aangenaam face-to-face gesprek!

verzekeringen

3.    Uw coach voor langetermijnsucces

Verkopen en wegwezen, dat is niet onze stijl. Want uw doelen en dromen, dat gaat over de lange termijn. En terwijl u daarnaartoe werkt, zijn en blijven wij uw coach aan de zijlijn. We volgen uw progressie en komen proactief met passende oplossingen voor de beste verzekering. We nodigen u ook regelmatig uit voor een opvolgingsgesprek om uw situatie en uw risico’s te evalueren en indien nodig uw verzekeringen aan te passen.

U hoeft natuurlijk niet te wachten op uw opvolgingsgesprek om ons uw vragen over verzekeringen te stellen. Verandert uw gezinssituatie of breidt uw zaak uit met een nieuwe activiteit, dan bent u altijd welkom om dat met ons te bespreken en te zorgen voor een passende bescherming.

Voor deze verzekeringen kan u bij Assutron terecht

Zowel particulieren als zelfstandigen, vrije beroepers en bedrijven kunnen wij ons terecht voor een verzekeringsoplossing op maat. Dat bevat de traditionele auto- en brandverzekering, maar ook een gepersonaliseerde verzekering gewaarborgd inkomen en een cyberverzekering bijvoorbeeld. Zelfs kunst, oldtimers, motorhomes en boten kunnen bij ons verzekerd worden.

Wilt u zelf ontdekken hoe Assutron uw partner in bescherming kan zijn?

Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek.

Recente artikels

Bekijk alle berichten