Topadresje voor verzekeringen in Bornem

verzekeringen Bornem

Als u in regio Bornem verzekeringen zoekt, kom dan gerust langs bij Assutron. Wij helpen om uw levensstandaard te beschermen als u een tegenslag heeft. Onze verzekeringen zorgen voor financiële gemoedsrust bij schade, onze ervaren medewerkers voor ondersteuning.

Waarom in Bornem kiezen voor Assutron verzekeringen?

Assutron verzekeringen is vanuit Bornem dichtbij en makkelijk te bereiken langs de Rijksweg. Weet u wat ons het meeste voldoening heeft? Dat onze klanten hun doelen in het leven bereiken, ook als het pad onderweg wat hobbelig wordt. Want daar hebben wij de juiste verzekeringen voor.

Onze sterktes:

  • Sterke ondersteuning bij schade
  • Uitgebreide kennismaking en verzekeringsdiagnose
  • Online opvolging mogelijk
  • Gedreven en ervaren team

Nabij bij schade

Bij schade kan u altijd bij ons terecht. We begeleiden u door het kluwen van experts, tegenpartij en verzekeraars. Daar is een goede opvolging voor nodig, en vaak moet er ook stevig onderhandeld worden met de verzekeringsmaatschappij. Maar dankzij de grootte van ons kantoor en de ervaring die we hebben opgebouwd, slagen we erin om voor onze klanten de beste oplossing uit de brand te slepen.

Uitgebreide kennismaking

Een goede schaderegeling begint echter met een goede verzekering. Want niets is zo vervelend om bij schade te ontdekken dat u eigenlijk onvoldoende verzekerd bent. Daarom zetten we graag een stap terug naar het moment waarop we u leren kennen. We overlopen dan samen uw verzekeringen, uw premies en vooral ook uw behoeften.

Deze verzekeringsdiagnose toont u zwart op wit op welke vlakken u goed verzekerd bent en op welke domeinen er verbetering mogelijk is. Uiteraard adviseren we u ook hoe u dan uw gezin en uw zaak nog beter kan beschermen.

Uw verzekeringen vanuit Bornem online opvolgen

U bent bij ons op kantoor altijd welkom, maar u hoeft niet per sé telkens langs te komen als u wilt weten hoe het zit met uw verzekeringen. Alle waarborgen, verzekerde kapitale en uitsluitingen vindt u namelijk ook terug in uw online verzekeringsdossier. Handig om eens te checken als er in uw privésituatie iets verandert, als u de zaak wil uitbreiden of als u denkt binnenkort een beroep te zullen moeten doen op uw verzekeringen.

Verzekeringen up-to-date houden

In onze service zit ook inbegrepen dat wij uw verzekeringen regelmatig opvolgen. We nemen dan de oorspronkelijke verzekeringsdiagnose er opnieuw bij en kijken wat er de afgelopen tijd in uw privé en/of professioneel leven veranderd is dat een aanpassing van uw dekkingen vereist. Want ‒ zoals we eerder al zeiden ‒ altijd juist verzekerd zijn, is belangrijk om nare verrassingen te voorkomen.

Verzekeringen om te beschermen

Assutron helpt u niet alleen om een vermogen op te bouwen in de vorm van een huis, een auto, een pensioen enzovoort, maar ook om dat vermogen te beschermen bij een tegenslag. Een brand, ongeval of ziekte kan het pad naar uw doelen dwarsbomen. Wij coachen u zodat de financiële impact beperkt blijft.

Wil u vanuit Bornem uw verzekeringen eens laten evalueren?

Kom over de brug en wees welkom in ons kantoor!