The place-to-be voor verzekeringen in Puurs

verzekeringen Puurs

Wie in de regio Puurs verzekeringen zoekt, is zeker ook welkom bij Assutron. Als een ongeval, ziekte of schade uw plannen dwarsbomen, bieden wij financiële gemoedsrust en praktische ondersteuning.

Starten met een verzekeringsdiagnose

We hopen dat u het nog niet heeft meegemaakt, maar als je bij een schade ontdekt dat je niet voldoende verzekerd bent, is dat een flinke streep door de rekening. Bij Assutron willen we dat soort toestanden absoluut vermijden. Daarom checken we bij de eerste kennismaking uitgebreid uw verzekeringen, inclusief de kleine lettertjes. Dankzij deze overzichtelijke verzekeringsdiagnose komt u te weten hoe goed (of hoe slecht) u eigenlijk verzekerd bent. We adviseren u uiteraard ook hoe u de zwakke punten weg kan werken.

Topbegeleiding bij schade

Wie een schade voor heeft, komt plots in een onbekende wereld van experts, verzekeraars en tegenpartijen terecht. Wees gerust, wij kennen onze weg in dat kluwen en dankzij onze ervaring weten we ook perfect hoe we voor u het onderste uit de kan kunnen halen. Als de expert langskomt, zijn wij erbij en checken we zijn verslag. Als de tegenpartij moeilijk doet, bieden wij tegenwicht en als uw verzekeraar u naar ons aanvoelen te weinig vergoedt, gaan we zwaar onderhandelen. Kortom, u staat er bij een schadegeval niet alleen voor!

Online uw verzekeringen opvolgen vanuit Puurs

Stel, u vraagt zich af of iets wel of niet gedekt is in uw polissen. Of u speelt met de idee om uw beroepsactiviteiten uit te breiden. Dan hoeft u niet per se naar ons kantoor te komen ‒ al bent u altijd welkom, de koffie zal klaar staan. U kan ook gewoon vanuit Puurs uw verzekeringen checken online, net als uw aanvullend pensioen en uw beleggingen. U ziet in uw online verzekeringsdossier in een oogopslag waar en waarvoor u verzekerd bent, wat gedekt is en wat niet. Heeft u toch nog een vraag, dan mag u ons uiteraard ook altijd gewoon bellen.

Uw verzekeringen aanpassen

Uw eerste verzekeringsdiagnose is een momentopname. Wij vinden het belangrijk dat uw bescherming daarna regelmatig wordt aangepast naarmate uw privé en/of beroepssituatie veranderen. Daarom zien wij elkaar geregeld om bij te praten en te checken of u nog altijd optimaal beschermd bent.

Waarom vanuit Puurs langskomen bij Assutron verzekeringen?

Assutron heeft een sterk team van bevlogen medewerkers die enthousiast mensen helpen om hun dromen waar te maken. Met beleggingen en spaarproducten bouwt u uw vermogen op, met de juiste verzekeringen beschermt u het bij tegenslagen. Het loont dus zeker de moeite om uw verzekeringen te laten checken bij Assutron. Vanuit Puurs zijn wij makkelijk bereikbaar via de Rijksweg.

Wil u in Puurs een check-up van uw verzekeringen?

Kom over de brug en maak kennis met Assutron!