Topadres voor verzekeringen in Sint-Niklaas

verzekeringen Sint-Niklaas

Bent u in de regio Sint-Niklaas op zoek naar verzekeringen? Spring dan eens binnen bij Assutron. We bereiden u perfect voor om toekomstige schade of ongevallen financieel op te vangen en staan u met raad en daad bij als het ooit zover komt.

Waarom in Sint-Niklaas opteren voor Assutron verzekeringen?

Assutron verzekeringen is vanuit Sint-Niklaas makkelijk bereikbaar via de N16. In ons sfeervolle kantoor zal u zich meteen thuis voelen. De koffie staat klaar en onze ervaren medewerkers wachten u op om met het juiste advies voor financiële gemoedsrust.  

Ondersteuning bij schade

Een ongeval of schade brengt de mens uit zijn comfortzone. Plots krijgt u te maken met verzekeraars, experten, verzekeringsartsen en tegenpartijen die u allerlei vragen stellen. U bent wellicht wat onder de indruk, maar wij zeker niet. We weten onze weg in het kluwen, we kennen de experts en we hebben de schaalgrootte en het lef om in discussie te gaan met verzekeraars. Alles om úw belangen te verdedigen. U staat er bij een schade of ongeval dus nooit alleen voor.

Verzekeringen in kaart brengen

Een schadegeval is voor ons het moment van de waarheid. Dan kunnen we u tonen dat we u goed geadviseerd hebben over uw verzekeringen. We geven dit advies op basis van onze verzekeringsdiagnose: een vragenlijst die we samen overlopen om de zwakke punten in uw verzekering te ontdekken en ze te weg te werken zodat uw gezin en uw zaak optimaal beschermd zijn.

Verzekeringen optimaliseren

Na die eerste verzekeringsdiagnose houden we contact. Want als er iets verandert in uw privé- of beroepsleven, moet er mogelijks ook iets worden aangepast in uw verzekeringen. Daarom zitten we regelmatig samen en overlopen we het hele pakket. Waar nodig sturen we bij.

Vanuit Sint-Niklaas online uw verzekeringen checken

Wil u graag tussendoor uw polissen wat opvolgen? Dan kan u gewoon van bij u thuis in Sint-Niklaas uw verzekeringen checken. Uw verzekeringsdossier staat immers ook online en via uw unieke paswoord vindt u er informatie over uw dekkingen, premies, uitsluitingen en verzekeraars.

De geruststelling goed verzekerd te zijn

Assutron coacht u bij de opbouw van uw vermogen in de vorm van een auto, een huis, een mooi pensioen. We helpen u ook om dat vermogen te beschermen wanneer er een schade, ongeval of ziekte op uw pad komt. Onze verzekeringen bieden u financiële gemoedsrust en de zekerheid dat u beschermd bent.

Graag vanuit Sint-Niklaas uw huidige verzekeringen eens laten checken?

U bent welkom in ons kantoor!