NIEUW – een butler voor uw vermogen

U hebt een vermogen opgebouwd dat verspreid zit over spaarboekjes, vastgoed, beleggingen, fiscale spaarplannen her en der en uw vennootschap. Elke beslissing die u neemt om het te beschermen en te doen groeien, heeft een impact op de totaliteit. Hebt u nog een duidelijk overzicht? En wie adviseert u over het geheel? Maak kennis met de butler voor uw vermogen.

Discrete sparring partner

Heb ik wel het juiste huwelijkscontract? Wat zijn de pro’s en contra’s van vastgoed tegenover andere investeringen? En welke opbrengsteigendom is dan het meest geschikt? Beleg ik beter binnen of buiten mijn vennootschap?

Waar klopt u aan met dit soort vragen? Wie geeft u een second opinion bovenop het advies van uw bank of boekhouder? Wie legt u helder uit welke impact een bepaalde beslissing heeft op de totaliteit? Bij uw bank kan u wellicht terecht voor één facet, bij uw notaris voor een ander. Maar de partijen met wie u kan sparren over álle aspecten van uw vermogen, zijn niet dik gezaaid. Assutron biedt u een ‘butlerservice’ die het overzicht houdt en de meest uiteenlopende vragen over uw vermogen beantwoordt.

Uw vermogensbutler is:

  • discreet
  • altijd beschikbaar
  • vlot en verstaanbaar

4 services voor uw vermogen

De butlerservice splitst zich op in 4 diensten:

  1. Jaarlijkse evaluatie en optimalisatie van uw aanvullend pensioen.
  2. Jaarlijkse evaluatie van uw privé- en bedrijfsverzekeringen aan de hand van een uitgebreide verzekeringsdiagnose.
  3. Jaarlijkse evaluatie en bijsturing van uw vermogens- en successieplanning aan de hand van de Vermogensmonitor (lees meer hieronder).
  4. Digitaal archief om belangrijke documenten in te bewaren. Gaande van aktes, huurovereenkomsten en plaatsbeschrijvingen, tot een zorgvolmacht en orgaandonatiedocument. Geen mappen vol paperassen meer waar u zelf ‒ laat staan uw nabestaanden ‒ hun weg niet in vinden, maar een overzichtelijke en veilige manier om documenten digitaal op te slaan.

Vermogensmonitor full-option

Onze Vermogensmonitor houdt automatisch rekening met alle vermogensoplossingen die u bij Assutron lopen heeft. Kiest u voor de betalende full-option, dan kan u daar ook uw vermogensproducten van andere leveranciers aan toevoegen zoals een beleggingsportefeuille bij uw bank  of de groepsverzekeringen van uw werkgevers, bijvoorbeeld, maar ook vastgoed, enz. Zo krijgt echt u een volledig beeld van uw vermogen en kunnen we het uitgebreidst adviseren.

Rendabele langetermijnrelatie

Onze butlerservice is gestoeld op wederzijds engagement. We winden er geen doekjes om: deze dienstverlening is alleen bedoeld voor klanten die met ons een rendabele langetermijnrelatie wensen aan te gaan en bereid zijn om een bepaald bedrag bij ons te beleggen, sparen en/of verzekeren,

Wil u gebruikmaken van onze full-option Vermogensmonitor en digitaal archief?

Dan betaalt u per jaar € 300 (btw inclusief) voor ons professioneel vermogensadvies.

Contacteer ons vrijblijvend

Recente artikels

Bekijk alle berichten