4

Sparen en beleggen bij Assutron

3 goede redenen
om te sparen en beleggen via Assutron en ons als uw coach voor uw vermogensopbouw te kiezen.

1.    Sparen en beleggen op maat

Uw doelen en dromen zijn uniek, net als uw persoonlijke situatie. Daarom kan u bij ons rekenen op een gepersonaliseerd traject om een vermogen op te bouwen. We gaan daarbij heel grondig tewerk:

  • Wat zijn uw doelen en op welke termijn wil u ze verwezenlijken?
    Een nieuw huis? Rentenieren op uw 55e? Een sabbatjaar? Financiële steun voor uw kinderen? Wij berekenen het budget dat u daarvoor nodig hebt.
  • Hoe staat u er nu voor?
    Welke inkomsten hebt u uit werk, beleggingen, vastgoed? Welke leningen betaalt u af en welke financiële risico’s loopt u? Wij analyseren de mogelijkheden.

Op basis van deze analyse van uw huidige situatie en uw doelen doen een voorstel om uw vermogen op te bouwen via een mix van sparen, beleggingen, pensioenplannen, vastgoed, enz. Ook over de bescherming van uw vermogen adviseren we u.

2.    Juridische en fiscale optimalisatie

Spaar- en beleggingsproducten, vastgoed,… Het zijn maar enkele manieren om uw vermogen op te bouwen. Dé grote hefboom bij vermogensopbouw is echter de juridische en fiscale optimalisatie. Dit vraagt een goed totaalbeeld van het vermogen en gespecialiseerde kennis. De echte meerwaarde van Assutron schuilt in de juridische en fiscale optimalisatie die wij integreren in uw vermogensopbouwstrategie. Door slim gebruik te maken van belastingvoordelen en door de fiscale lasten te minimaliseren, slaagt u erin uw rendement over de lange termijn te maximaliseren en uw vermogen aan een mooi tempo te laten aangroeien.

sparen en beleggen

3.    Goede opvolging

Op het traject naar de verwezenlijking van uw dromen, komen tegenslagen en opportuniteiten op uw pad. Uw gezins- en bedrijfssituatie kunnen wijzigen en misschien stelt u om de een of andere reden onderweg uw doelstellingen bij. Wij volgen uw situatie op de voet en sturen uw vermogensopbouwstrategie bij waar nodig. Met ons kan u ook op eender welk moment sparren over alle aspecten van uw vermogen. Overweegt u de aankoop van vastgoed of de aanpassing van uw huwelijkscontract? Wij leggen u uit wat de gevolgen zijn voor uw vermogensopbouw. We zijn ook niet te beroerd om er de juiste specialisten bij te halen als dat nodig is of om met uw notaris, boekhouder of bank te overleggen. Geef ons een seintje en we maken een afspraak bij uw thuis of bij ons op kantoor.

Tools voor vermogensopbouw

Hieronder vindt u enkele veelgebruikte tools voor vermogensopbouw via sparen en beleggen. Als u doorklikt, krijgt u alvast enkele interessante tips & tricks. Wilt u er graag meer over weten en onderzoeken wat de tool kan bijdragen aan uw vermogensopbouwstrategie, dan bent u bij ons altijd welkom voor een persoonlijk gesprek.

Recente artikels

Bekijk alle berichten