Verzekeringsmakelaar in regio Bornem

verzekeringen Bornem

U zoekt een verzekering voor uw privéleven of voor uw zaak. Daarvoor kan u terecht bij een ervaren verzekeringsmakelaar in regio Bornem. Bij Assutron, net over de brug, krijgt u het juiste verzekeringsadvies voor uw gezin, uw eigendom, uw zaak en uw vermogen.

De voordelen van Assutron

Wat levert het op om met deze verzekeringsmakelaar vlak bij Bornem in zee te gaan?

  • 27 jaar ervaring en expertise: in verzekeringen én als zelfstandige
  • Regelmatig opvolgingsgesprek
  • Digitaal beschikbaar, fysiek dichtbij.
  • Online verzekeringsdossier
  • Aanwezigheid van uw beheerder bij elke expertise
  • Onafhankelijkheid: Wij zoeken in alle onafhankelijkheid uit welke oplossingen het meest geschikt zijn voor u.
  • Langetermijn relatie: als coach stappen we graag met u mee in het traject richting uw doel. Het gaat er ons niet om u zomaar een verzekeringsproduct te verkopen, maar wel om u stap-voor-stap te coachen bij de opbouw en bescherming van uw vermogen. Wij adviseren u grondig en engageren ons voor de lange termijn.

Wil u dat ook? Kom langs bij deze verzekeringsmakelaar in regio Bornem.

Hoe gaat Assutron tewerk?

Als financiële coach en uw verzekeringsmakelaar, willen we uw situatie eerst heel grondig leren kennen. We beginnen met een verzekeringsdiagnose: een 70-punten checklist waarmee we uw huidige verzekeringscontracten en uw risico’s analyseren. Daarna gaan we de verzekeringsmarkt op om voor uw risico’s de meest passende oplossing te vinden.

Particuliere en bedrijfsverzekeringen

Als particulier wil u grote en kleine dromen waarmaken: een eigen huis, studies voor uw kinderen, een doorstartkapitaal opzij zetten voor noodgevallen, sparen voor uw pensioen,… Als ondernemer wil u een goed draaiende zaak om zowel nu als later na uw pensionering niets tekort te komen.

Een vermogen opbouwen gaat echter niet vanzelf. Soms loopt er iets fout en dat kost u geld. Denk bijvoorbeeld aan een auto-ongeval: auto beschadigd, tegenpartij gewond en een discussie over de aansprakelijkheid. Of een waterlek dat schade veroorzaakt bij de onderburen. Ook een periode van arbeidsongeschiktheid of een ziekenhuisopname kan uw vermogen een deuk geven.

U kan aansprakelijk gesteld worden voor een nalatigheid of uw bedrijf kan door een brand een paar weken stilliggen. Ook dat kost geld.

Uw brand- en autoverzekering, uw familiale en uw rechtsbijstand zijn er om de schade te beperken. En uw BA Uitbating en Gewaarborgd Inkomen bijvoorbeeld houden uw bedrijf op koers.

Wil u voor uw verzekeringen graag vrijblijvend kennismaken met Assutron, uw verzekeringsmakelaar vlak bij Bornem? Altijd welkom voor een goede babbel.