Verzekeringsmakelaar in Temse

verzekeringen Temse

Bent u op zoek naar een verzekering voor uw privéleven of voor uw zaak? Bij Assutron, verzekeringsmakelaar in Temse, krijgt u het juiste advies en de beste verzekeringen voor uw gezin, uw eigendom en uw vermogen.

Welke verzekeringen?

Als particulier wil u een vermogen opbouwen om een aantal grote en kleine dromen waar te maken: een eigen huis, een auto, studies voor uw kinderen, sparen voor uw pensioen, een doorstartkapitaal opbouwen voor noodgevallen,… Als ondernemer wil u eigenlijk hetzelfde: het goed hebben privé, nu en later na uw pensionering, dankzij een goed draaiende zaak.

Uw vermogen groeit echter zelden in rechte lijn. Meer dan eens kan er een kink in de kabel komen. Denk bijvoorbeeld aan een auto-ongeval: tegenpartij gewond, auto beschadigd en een discussie over de aansprakelijkheid erbovenop – dat kost centen. Of een schouwbrand die overslaat naar de buren. Ook een ziekenhuisopname of een periode van arbeidsongeschiktheid kan uw vermogen een deuk geven.

Uw bedrijf kan door een brand een paar weken, zelfs maanden, stilliggen of u kan aansprakelijk gesteld worden voor een nalatigheid. Ook dat kost geld.

Maar dan zijn er uw auto- en brandverzekering, uw rechtsbijstand en uw familiale om de schade privé te beperken. En uw Gewaarborgd Inkomen en uw BA Uitbating bijvoorbeeld om u zakelijk op koers te houden.

Voor advies over al deze verzekeringsoplossingen kan u terecht bij deze verzekeringsmakelaar in Temse.

De voordelen van Assutron

Welke meerwaarde heeft het nu om met deze verzekeringsmakelaar in Temse te praten?

  • 27 jaar ervaring en expertise: in verzekeringen én als zelfstandige
  • Aanwezigheid van uw beheerder bij elke expertise
  • Regelmatig opvolgingsgesprek
  • Digitaal beschikbaar, fysiek dichtbij.
  • Online toegang tot uw verzekeringsdossier
  • Onafhankelijkheid: geen enkele verzekeraar dicteert ons wat te doen of te laten. Wij zoeken zelf uit welke oplossingen het meest geschikt zijn voor u en bij schade gaan voor u door het vuur.
  • Langetermijn relatie: we zien u graag binnen 10 jaar nog altijd als onze klant. Het is ons er niet om te doen u snel-snel een verzekeringsproduct te verkopen, maar wel om u stap-voor-stap te coachen bij de opbouw en bescherming van uw vermogen. Dat betekent dat wij u grondig adviseren en ons engageren voor de lange termijn. Wil u dat ook? Neem dan contact met ons op.

Hoe gaan wij tewerk?

Voor een engagement op langere termijn, willen we u en uw situatie heel grondig leren kennen. We starten met een verzekeringsdiagnose: aan de hand een 70-punten checklist inventariseren we uw huidige verzekeringscontracten en analyseren we uw risico’s. Daarna raadplegen we de verzekeringsmarkt en vinden we voor u de meest passende oplossing om die risico’s te counteren.

Wil u voor uw verzekeringen graag vrijblijvend kennismaken met Assutron, uw verzekeringsmakelaar in Temse? Altijd welkom voor een goede babbel.