Verzekeringsmakelaar in regio Kruibeke

verzekeringsmakelaar Kruibeke

Bij Assutron, al jarenlang een betrouwbaar verzekeringsmakelaar vlak bij Kruibeke,  krijgt u verzekeringsadvies voor uw gezin, uw eigendom, uw zaak en uw vermogen. U zoekt een verzekering voor uw privéleven of voor uw zaak? Daarvoor bent u welkom bij een deze ervaren verzekeringsmakelaar in regio Kruibeke.

De voordelen van Assutron

Wat levert het op om met deze verzekeringsmakelaar vlak bij Bornem in zee te gaan?

  • 27 jaar ervaring en expertise: in verzekeringen én als zelfstandige
  • Regelmatig opvolgingsgesprek
  • Digitaal beschikbaar, fysiek dichtbij.
  • Online verzekeringsdossier
  • Aanwezigheid van uw beheerder bij elke expertise
  • Onafhankelijkheid: Wij zoeken in alle onafhankelijkheid uit welke oplossingen het meest geschikt zijn voor u.
  • Langetermijn relatie: als coach stappen we graag met u mee in het traject richting uw doel. Het gaat er ons niet om u zomaar een verzekeringsproduct te verkopen, maar wel om u stap-voor-stap te coachen bij de opbouw en bescherming van uw vermogen. Wij adviseren u grondig en engageren ons voor de lange termijn.

Wil u dat ook? Kom langs bij deze verzekeringsmakelaar in regio Kruibeke.

Particuliere en bedrijfsverzekeringen

Als particulier wil u grote en kleine dromen waarmaken: een eigen huis, studies voor uw kinderen, een doorstartkapitaal opzij zetten voor noodgevallen, sparen voor uw pensioen,… Als ondernemer wil u een goed draaiende zaak om zowel nu als later na uw pensionering niets tekort te komen.

Een vermogen opbouwen gaat echter niet vanzelf. Soms loopt er iets fout en dat kost u geld. Denk bijvoorbeeld aan een auto-ongeval: auto beschadigd, tegenpartij gewond en een discussie over de aansprakelijkheid. Of een waterlek dat schade veroorzaakt bij de onderburen. Ook een periode van arbeidsongeschiktheid of een ziekenhuisopname kan uw vermogen een deuk geven.

U kan aansprakelijk gesteld worden voor een nalatigheid of uw bedrijf kan door een brand een paar weken stilliggen. Ook dat kost geld.

Uw brand- en autoverzekering, uw familiale en uw rechtsbijstand zijn er om de schade te beperken. En uw BA Uitbating en Gewaarborgd Inkomen bijvoorbeeld houden uw bedrijf op koers.

Voor advies over al deze verzekeringsoplossingen kan u terecht bij deze verzekeringsmakelaar in regio Kruibeke.

Hoe gaan wij tewerk?

Voor een engagement op langere termijn, willen we u en uw situatie heel grondig leren kennen. We starten met een verzekeringsdiagnose: aan de hand een 70-punten checklist inventariseren we uw huidige verzekeringscontracten en analyseren we uw risico’s. Daarna raadplegen we de verzekeringsmarkt en vinden we voor u de meest passende oplossing om die risico’s te counteren.

Wil u voor uw verzekeringen graag vrijblijvend kennismaken met Assutron, uw verzekeringsmakelaar vlak bij Kruibeke? Altijd welkom voor een goede babbel.