Verzekeringsmakelaar in regio Sint-Niklaas

verzekeringsmakelaar Sint-Niklaas

Bij Assutron, even verderop langs de N16, krijgt u verzekeringsadvies voor uw gezin, uw eigendom, uw zaak en uw vermogen. U zoekt een verzekering voor uw privéleven of voor uw zaak? Daarvoor bent u welkom bij een deze ervaren verzekeringsmakelaar in regio Sint-Niklaas.

Hoe gaat Assutron tewerk?

Als financiële coach en uw verzekeringsmakelaar, leren we uw situatie eerst heel grondig kennen. Dat begint met een verzekeringsdiagnose: een 70-punten checklist waarmee we uw huidige verzekeringscontracten en uw risico’s analyseren. Daarna vinden we op de verzekeringsmarkt de geschikte oplossing voor uw risico’s.

Wat levert het u op?

Wat mag u verwachten als u met deze verzekeringsmakelaar vlak bij Sint-Niklaas gaat samenwerken?

  • Aanwezigheid van uw beheerder bij elke expertise
  • Onafhankelijkheid: Wij zoeken in alle onafhankelijkheid uit welke oplossingen het meest geschikt zijn voor u.
  • 27 jaar ervaring en expertise: in verzekeringen én als zelfstandige
  • Regelmatig opvolgingsgesprek
  • Digitaal beschikbaar, fysiek dichtbij.
  • Online verzekeringsdossier
  • Langetermijn relatie: als coach stappen we graag met u mee in het traject richting uw doel. We verkopen u niet zomaar een verzekeringsproduct; we coachen u bij de opbouw en bescherming van uw vermogen. Wij adviseren u grondig en engageren ons voor de lange termijn.

Wil u dat ook? Kom langs bij deze verzekeringsmakelaar vlak bij Sint-Niklaas.

Voor uw gezin en uw zaak

Als particulier wil u een vermogen opbouwen om een aantal grote en kleine dromen waar te maken: een eigen huis, een auto, studies voor uw kinderen, een doorstartkapitaal beschikbaar hebben voor noodgevallen, sparen voor uw pensioen, … Als ondernemer wil u via uw zaak een goed leven leiden, nu en later na uw pensioen.

Uw vermogen groeit echter zelden in rechte lijn. Af en toe krijgt het een deuk. Denk bijvoorbeeld aan een auto-ongeval: tegenpartij gewond, auto beschadigd en een discussie over de aansprakelijkheid erbovenop – dat kost centen. Of een schouwbrand die overslaat naar de buren. Ook een ziekenhuisopname of een periode van arbeidsongeschiktheid kan uw vermogen een knauw toedienen.

Door een brand kan uw bedrijf een paar weken of zelfs maanden niet draaien of u kan aansprakelijk gesteld worden voor een nalatigheid. Ook dat kost geld.

Maar dan zijn er uw Gewaarborgd Inkomen en uw BA Uitbating bijvoorbeeld om u zakelijk op koers te houden. En uw auto- en brandverzekering, uw rechtsbijstand en uw familiale beperken de schade in uw privésfeer.

Voor advies over al deze verzekeringsoplossingen kan u terecht bij deze verzekeringsmakelaar in regio Sint-Niklaas. Altijd welkom voor een goed gesprek.