Verzekeringsmakelaar in regio Waasmunster

verzekeringsmakelaar Waasmunster

U zoekt een verzekering voor uw privéleven of voor uw zaak. Daarvoor kan u terecht bij een betrouwbare verzekeringsmakelaar in regio Waasmunster. Assutron biedt u zeer gedegen verzekeringsadvies voor uw gezin, uw eigendom, uw zaak en uw vermogen.

Particuliere en bedrijfsverzekeringen

Als particulier wil u grote en kleine dromen waarmaken: een eigen huis, studies voor uw kinderen, een doorstartkapitaal voor noodgevallen, sparen voor uw pensioen,… Als ondernemer wil u een goed draaiende zaak om zowel nu als later na uw pensionering niets tekort te komen.

Een vermogen opbouwen loopt echter niet altijd van een leien dakje. Soms gaat er iets fout en dat kost u geld. Denk aan een auto-ongeval: auto beschadigd, tegenpartij gewond en een discussie over de aansprakelijkheid. Of een waterlek dat schade veroorzaakt bij de onderburen. Ook een periode van arbeidsongeschiktheid of een ziekenhuisopname kan uw vermogen een deuk geven.

U kan aansprakelijk gesteld worden voor een nalatigheid of uw bedrijf kan door een brand een paar weken stilliggen. Ook dat kost geld.

Uw brand- en autoverzekering, uw familiale en uw rechtsbijstand zijn er om de schade te beperken. En uw BA Uitbating en Gewaarborgd Inkomen bijvoorbeeld houden uw bedrijf op koers.

Voor advies over al deze verzekeringsoplossingen kan u terecht bij Assutron, uw verzekeringsmakelaar in de buurt van Waasmunster.

Hoe gaat Assutron tewerk?

Als financiële coach en uw verzekeringsmakelaar, leren we uw situatie eerst heel grondig kennen. Dat begint met een verzekeringsdiagnose: een 70-punten checklist waarmee we uw huidige verzekeringscontracten en uw risico’s analyseren. Daarna vinden we op de verzekeringsmarkt de geschikte oplossing voor uw risico’s.

Wat zijn uw voordelen?

Wat mag u verwachten als u met deze verzekeringsmakelaar vlak bij Sint-Niklaas gaat samenwerken?

  • Aanwezigheid van uw beheerder bij elke expertise
  • Onafhankelijkheid: Wij zoeken in alle onafhankelijkheid uit welke oplossingen het meest geschikt zijn voor u.
  • 27 jaar ervaring en expertise: in verzekeringen én als zelfstandige
  • Regelmatig opvolgingsgesprek
  • Digitaal beschikbaar, fysiek dichtbij.
  • Online verzekeringsdossier
  • Langetermijn relatie: als coach stappen we graag met u mee in het traject richting uw doel. We verkopen u niet zomaar een verzekeringsproduct; we coachen u bij de opbouw en bescherming van uw vermogen. Wij adviseren u grondig en engageren ons voor de lange termijn.

Wil u dat ook? Kom langs bij deze verzekeringsmakelaar vlak bij Waasmunster.